Nieuws 2021


Dag lieve Jill

Dag lieve Jill.
Op 29 juli hebben wij onze lieve Jill laten gaan, we gaan je missen!
30-11-2008 / 29-07-2021


Eindelijk .. een hondenshow!

Na 9 maanden verplichte rust, hadden wij dan toch eindelijk onze eerste hondenshow! Dit keer is Daphne naar België gereden samen met Abby en Marly. Op deze dag werd er een dubbele show georganiseerd, speciaal voor Junioren en Veteranen.

 

Voor Marly was het haar aller eerste keer, dat was best een beetje spannend. Toch wist ze twee keer beste junior van het ras te worden.

Abby heeft al jaren ervaring als echte veteraan en werd twee keer BEST IN SHOW VETERAAN!

 

Een super leuk en gezellige dag met mooie resultaten!


Puppy nieuws 

Op woensdag 17 maart zijn er 7 gezonde puppen geboren. 4 teefjes en 3 reuen, mama Hazel doet het super goed. De trotse papa is onze Diesel. Ondertussen zijn de puppen alweer 4,5 week oud en mochten zij vandaag voor het eerst naar buiten toe. 

ALLE PUPPEN HEBBEN EEN BAASJE GEVONDEN

Meer foto's zijn te vinden op de volgende pagina Huidige nesten


Vrolijk Pasen


Gefeliciteerd lieve Abby

Abby heeft op 1 april de leeftijd van 10 jaar mogen bereiken! We hopen dat zij nog vele jaren bij ons mag blijven, ons speciale meisje of hoe wij haar ook noemen ''Queen of the house''. En wie jarig is krijgt natuurlijk een cadeautje! Abby heeft haar eigen fluffy donut kussen gekregen, uiteraard deelt ze deze met alle anderen!


Ook Marly in de prijzen

Nu er geen hondenshows worden georganiseerd, is het op facebook een grote hit om deel te nemen aan een online show. Hierbij worden de honden via foto's gekeurd. Marly heeft al aan verschillende shows meegedaan in de puppyklas en doet het super goed! Afgelopen week mocht ze zelfs een mooie rozet ontvangen, hiermee moest ze uiteraard even op de foto.


Flame wint een prijs ..

De Southern English Springer Spaniel Society UK - organiseerde een online show (foto wedstrijd). Flame won de eerste prijs in ''Funniest ESS excpresion class''. Flame heeft hiermee een mooie rozet gewonnen, daar moest ze uiteraard even mee op de foto.

Wij hadden nog meer klasses ingeschreven, zowel Flame als Gilroy behaalde een 3e plaats in deze klasses.


SNEEUW SNEEUW en nog meer SNEEUW

De foto's laten goed zien hoeveel plezier onze springers hebben in de sneeuw ..


17-01 Marly voor het eerst in de sneeuw

Wie had dat gedacht!? Toch nog een beetje sneeuw in het begin van het nieuwe jaar. Een hoop honden genoten ervan en hadden dan ook dikke pret in dit witte spul! Voor Marly was het de eerste keer in de sneeuw, dat moest natuurlijk even op beeld vastgezet worden ....


Veense Springertje Spa Salon 

Door de huidige lockdown is er wat meer tijd over om de honden te ''verwennen'' met een spa behandeling! Flame en Marly waren de eerste die er aan moesten geloven, lekker in bad al die modder eruit, daarna in hun badjas om vervolgens helemaal doorgeborsteld en bijgepunt te worden. Voordat ze weer door de modder mochten rennen, nog even snel op de foto ..